Avspennings CD
Avspenning er mer enn å koble av, men å følge en teknikk som fremkaller fysiologiske avspennings- reaksjoner. Dette har en rekke dokumentarbare virkninger; som lavere blodtrykk, styrket immunforsvar, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen m.m.
 
Energibalansering – 14 min.
Selvhealing – 22 min.
Yoga Nidra  -33 min.

Instruksjon: Christian Paaske
Pris: 180 kr, porto kommer i tillegg
Bestilling: christian@yogasenteret.no

«Disse tre avspenningene synes jeg er utrolig behagelige og veldig effektive. Når jeg hører på en av disse eller alle sammen klarer jeg virkelig og slappe av og koble ut helt. De fine, enkle lydene, den berolige bakgrunnsmusikken og når du snakker er en helt fantastisk kombinasjon som har full effekt på meg. Du har en utrolig behagelig stemme som har en god positiv og beroligende effekt på meg. Det beste jeg har hørt noen gang. Jeg har prøvd veldig mange andre, men får ikke den samme roen. Enten er det slitsom, irriterende eller upassende musikk eller instruksjonene er ofte tamme og kjedelige, uten innlevelse og det høres som de leser rett fra en bok.

Jeg har hørt på disse tre avspenningene jevnlig nesten hver dag helt fra første gang. Jeg har hatt store søvn problemer nesten hele livet, men når jeg hører på dette klarer jeg å slappe så bra av, koble ut alt og jeg sovner uten at jeg merker det. Når jeg bruker disse og legger meg for å få sove, da sover jeg faktisk bedre gjennom natten også.»
 Jan Erik Aspelund

Meditasjons CD
Meditasjon er en metode til avspenning, indre ro, klarhet og mental styrke. Å meditere er like lett som å jogge. Det er en form for mental jogging. Her lærer du hvordan.

Energi og Balanse – 30 min.
Kreativ Stillhet – 30 min.
Gayatri Mantra –8 min.
Markandeya Mantra – 8 min.


Instruksjon: Christian Paaske
Pris: 180 kr, porto kommer i tillegg
Bestilling: christian@yogasenteret.no

«Ville bare si at CD’ene er veldig bra.  Jeg bruker Meditasjon to ganger daglig og Avspenning en gang til dagen nå når jeg er sykemeldt. Jeg har også hatt med andre på dette, og vi føler det gir veldig mye. Jeg har fått mer indre ro, og  er blitt klarere i hodet CD’ene er behagelige å høre på, sovner også innimellom under avspenningen, men får med det meste. Har hatt en enorm kamp med min tenåring, men nå klarer jeg å sette mer faste grenser og være klar og bestemt.»
Elisabeth Haustavik