Bikram yoga øvelser – flott for deg som ikke er like myk som du engang var

Bikram yoga

Bikram yoga øvelser eller hot yoga, er en egen form for yoga hvor hver øvelse gjerne gjøres to ganger og hvor øvelsene gjøres i et varmt rom. Bikram er flott for deg som vil prøve noe nytt og for deg som kanskje ikke er like myk som du engang var. Teorien er at varmen skal gjøre kroppen ekstra myk og fleksibel.

En annen form for yoga

Bikram yoga øvelser eller bare hot yoga er en av mange former for yoga. Den er blitt svært populær og gjør også at vi som er litt ekstra stive og støle allikevel kan gjøre yoga øvelser. Bikram er og fint å kombinere med andre yoga varianter som ashtanga yoga som er mer høyintensiv med høyere puls og raskere skifter av posisjoner. Ønsk deg et yoga kurs til jul eller gi et kurs i gave.

Yogasenteret er et nettsted som skal gi deg inspirasjon og kunnskap om yoga. Enten du er nybegynner, yogi eller midt imellom er målet at alle skal finne ny kunnskap og ikke minst, utveksle kunnskap. Begynn det nye året litt sunnere ved å la yoga bli et fast innslag i hverdagen.

Bikram yoga øvelser – de mest kjente bikram øvelsene

Pusteøvelser og halvmånestilling er noen av de mest kjente bikram øvelsene. En tredje er Ørnen. Felles for alle stillingene er fokus på kjernemuskulaturen og pust og avstressing. De mest ihuga fansene tro også at det kan hjelp på metabolismen og stivhet, styrke blodomløpet og så videre. Bikram er blitt svært populært også i kalde Norge de siste ti årene så hvorfor ikke prøve en time du også? Ønsk deg en time til jul.

Om du har en stressende hverdag er det få ting som hjelper så godt som yoga. Enten du er blitt avhengig av å sjekke Ethereum kurs hver time eller andre kryptovalutaer, så kan du uansett få mye hjelp til å stresse ned med yoga. Yoga hjelper for både kropp og sjel så prøv det nå før jul.

Hele mennesket

Yogaøvelser som bikram yoga øvelser setter fokus på hele kroppen og gir økt velvære. Begynn i det små med å ta en time og bygg deg gradvis opp. Mange liker å kombinere bikram med andre former for yoga og det kan kanskje være lurt så unngår du å bli lei av yoga med det første. Prøv en time nå.

Vi kan ikke få sagt mange nok ganger at yoga hjelper mot alt. Ikke bli skremt av at alle andre gjør yoga. Start nå og stress ned til jul.