Enkle yogaøvelser for begynneren

Yoga - young beautiful woman doing yoga asana excerise isolated

Yoga er en enkel og rolig form for trening, og det krever nesten ikke utstyr. Her har vi noen enkle yogaøvelser for begynneren, og med enkel yogaøvelser kan du fort bli i bedre form.

Yogaøvelser for begynneren

Du må ikke la deg skremme av yoga-utøvere som kan strekke seg i alle retninger. Vi begynte alle et sted, og med enkle yogaøvelser for begynneren kan du fort komme i bedre form.

De aller beste yogaøvelser for begynneren er gjerne en enkel flyt, der du bruker krigerstillingen som utgangspunkt. Herfra kan du kontrollert strekke deg i alle retninger, og kjenne at du er sentrert.

Slapp av

En enkel yogaøvelser som alle kan klare, er å legge seg ned og strekke seg ut så mye man kan. Fokuser på å puste riktig.

Pusteteknikk i yoga er viktig. Fokuser på å blåse ut mens du strekker deg utover, og så inn igjen når du slapper av. Lukk øynene og kjenn på hvordan kroppen din reagerer.

Lytt til kroppen din

Mange enkle yogaøvelser for begynneren består av lett tøying. Yoga skal ikke være vondt, og lytter du til kroppen din, kan du unngå skader som gjør at progresjonen din stopper opp. Følg med på yogasenteret.no for flere øvelser.