Yoga for viderekommende

Alt av yoga på ett sted får du hos oss i yogasenteret. Her får du både tips til stillinger og alt annet du trenger for å komme i gang eller fortsette der du slapp. Yoga er godt for kropp og sjel og veldig effektivt mot stress.

Pust – pust – pust

Dykk lenger ned i yogaverdenen med yoga for viderekomne. Sammen med et sunt kosthold og nok hvile, vil yoga hjelpe deg å stresse ned og fokusere. Fokuset vil i enda større grad enn før være på pusteteknikker og kan oppleves fysisk hardere enn før. Mer tid vil vies til kosthold.

Gi deg selv litt spa – på innsiden – med yoga for viderekommende. Ikke noe hjelper så godt mot stress som yoga, en sterkere kropp og bedre pust, jager stresset bort. Få hjelp til å bli mer tilstedeværende og håndtere situasjoner med gode teknikker. Bruk tid på deg selv med god samvittighet.

Fokus på kosthold

Yoga for viderekommende lar deg dykke enda lenger ned i en verden fylt med yoga og mindfullness. Ekstra fokus på kosthold og å spise sunn mat til faste tider, er en av grunnpilarene i yoga. Mer avanserte pusteteknikker og fortsatt fokus på hele kroppen, er andre sentrale deler av yoga.