Yogasenteret Oslo

Group With Teacher Standing And Stretching In Yoga Class Inside Community Center

Yoga tilpasset dine ønsker

Uansett om du er nybegynner, eller om du har lang erfaring med yoga kan du finne timer som passer hos Yogasenteret Oslo. Vi underviser både i klassisk og moderne yoga, og underviser i både østens filosofi, pusteøvelser, og kjente og mindre kjente yoga øvelser som sammen hjelper deg til å leve et sunnere og lettere liv. Yogasenteret har i over 25 år lært nordmenn om yoga, og vi har i dag tilbud om både individuell trening, gruppetimer. Flere ganger årlig arrangerer vi også retreats, hvor du kan komme deg vekk fra verden og fokusere på deg selv.

Vi samarbeider med flere yogasenter i andre land, og arrangerer også pakkereiser, slik at det eneste du trenger å tenke på er å ha med deg pass og treningsbukser.

Spennende trening hos Yogasenteret Oslo

Som et moderne og allsidig yogasenter tilbyr vi flere varianter av moderne og klassisk yoga. Du kan blant annet prøve bikram yoga, hvor øvelsene blir utført i et rom som holder 35-40 grader.

Selv om mange opplever varmen som ubehagelig, og ofte svetter mye, gir varmen også mange fordeler. Kroppens sener og muskler slapper mer av når du er varm, og det er derfor lettere å strekke seg slik at man får en bedre flyt mellom de forskjellige øvelsene.

Group of senior people doing yoga exercise in community center club

Individuell oppfølging tilpasset deg

Om du ønsker å lære mer hos Yogasenteret, har vi også tilbud om indivduelt tilpasset yoga for enkeltpersoner eller små grupper. Dette kan passe for deg som selv vil bli yogalærer, eller om du ønsker hjelp til å komme opp til et nytt nivå.

På denne måten kan du bli flinkere til å drive med yoga hjemme. Det viktigste for å komme i god form er at man er konsistent og trener ofte. Du trenger lite utstyr for å drive med yoga, og da er det lettere å gjøre litt hver dag uten store forberedelser.

Trening for alle og enhver

Omtrent alle kan ha godt av å lære seg yoga. Toppidrettsutøvere som har tatt med yoga øvelser i treningen sin blir mykere i muskler og sener, og unngår på denne måten å bli skadet. Vi har for eksempel undervist fotballag på toppnivå. Etter at de begynte med yoga opplevde de langt færre, og mindre alvorlige strekk- og vridnings-skader i den følgende sesongen.

Men, nybegynnere må ikke la seg skremme. Her hos Yogasenteret Oslo tar vi vare på alle, og vi arrangerer timer for nybegynnere hele tiden, slik at alle kan lære seg enkle yoga øvelser. Det er aldri for sent å sette igang, og særlig pensjonister bør trene avslappende yoga, slik at kroppen er bedre rustet mot stress og slitasje. Vi har også Yogasenteret Stavanger om du er på reise der.