Yogasenteret Stavanger

Women on yoga

Velkommen til vårt yogasenter

Yogasenteret Stavanger har en lang og rik historie, og ble startet opp av Christian Paaske allerede i 1985. Som et av landets eldste yogasenter tilbyr vi våre medlemmer både gruppetimer og individuelle opplegg som kan tilpasses alle slags nivå. Yoga hjelper deg å stresse ned både fysisk og mentalt. Ved å lære deg å slappe av og bli mykere i kroppen vil du også oppleve at du begynner å tenke annerledes, og ved å trene på mindfulness vil du oppleve at bekymringer og tanker ikke lenger plager deg på samme måten.

Vi underviser i både enkle og avanserte yoga øvelser. Selv om de kan se vanskelige ut for nybegynnere, kommer du fort i gang, og de fleste ser store forbedringer allerede den første måneden.

Gruppetimer hos Yogasenteret Stavanger

Den vanligste måten å lære seg yoga øvelser, er å delta på et nybegynnerkurs hos oss. Dette passer for alle, uansett fysisk form, så det er ingenting å være redd for.

Vi kjører gruppetimer med en enkel progresjon som er tilpasset alle, og opplever du at det ikke går fort nok, kan du delta på timer for viderekomne. Er du erfaren har vi avansert flyt-timer hvor du kan utfordre deg selv og prøve vanskelige Asana som virkelig løser opp.

Harmony, people concept - middle aged woman doing yoga meditation

Tilpasset, individuell trening

Hos Yogasenteret kan vi også tilby individuelle timer, der du får personlig oppfølging fra en av våre instruktører. Dette kan være gunstig om du er usikker på hvordan du skal begynne, men passer også veldig godt for erfarne yoga utøvere.

Vår filosofi er «Yoga for alle», og ønsker du å komme deg opp på et nytt nivå, eller kanskje bli yogainstruktør selv, kan det lønne seg å prøve individuell trening, Sammen finner vi ut hvilke utfordringer du har og hvilke mål du vil sette deg for din personlige utvikling. Om du befinner deg i Oslo, har vi også Yogasenteret Oslo som du kan besøke. 

En holistisk tilnærming

Yoga baserer seg på hinduistiske tradisjoner og filosofi. Mange yogasenter velger å se bort i fra dette, og fokuserer kun på de fysiske øvelsene. Her hos Yogasenteret Stavanger ønsker vi å lære bort yoga som helhet. Kroppens energibaner vedlikeholdes av at man gjør øvelsene riktig, og ved å kjenne til tankene bak kommer man mye lenger og vil føle seg helhetlig mye bedre.

Ta gjerne kontakt med Yogasenteret Stavanger om det er noe du lurer på. Som et moderne, men tradisjonelt, yogasenter ønsket vi å kunne gi deg en autentisk og helsebringende yogaopplevelse. Om du allerede er på god vei i din yogareise, så kan vi hjelpe deg med personlig utvikling, slik at du når målene du har satt deg.