Yogaskogen i Søgne

Om du ser etter en yogaopplevelse utenom det vanlige, kan du ta turen til Yogaskogen. Dette er et yogasenter som tilbyr mange forskjellige former for yoga. ved å kombinere dette med naturopplevelser i norske skoger får du en helhetlig og helbredende opplevelse. Du vil sitte igjen med en god og sunn følelse som varer i mange måneder.

Yogaskogen underviser i både vinyasa yoga, hatha yoga, ashtanga yoga og iyenger yoga. Om dette virker forvirrende, er det helt i orden. Yogasenteret har yoga for alle nivåer, og tilbyr også yoga for barn og ungdommer.

Yoga for alle

Yogaskogen har en leken tilnærming til yoga, og slagordet er «Kom som du er». Det betyr at de tilbyr tilpasset yoga for alle. På timeplanen finner du kurs og timer som passer deg, uansett om du er nybegynner eller har mange års erfareing.

Mange tror at yoga er vanskelig, og umulig å komme igang med om man er stiv, ubevegelig og i dårlig form. Men, yoga passer for mennesker i alle aldre, og hos yogaskogen er både gamle og unge velkommen.

Lærere ved Yogaskogen

Instruktørene ved Yogaskogen er sertifisert gjennom den internasjonale yoga alliance. De anser kunnskap om yoga som medisin som en essensiell del av det de driver med.

  • Cecilie Maria – Sertifisert instruktør i Vinyasa yoga
  • Lina – Sertifisert instruktør i Iyengra yoga
  • Synne – Sertifisert instruktør i Hatha yoga

Yoga og natur for kropp og sjel

Der mange anser yoga for å være et urbant fenomen, har de tre jentene som driver Yogaskogen klart å ta med seg yoga ut på landet, hvor du kan få ro i både kropp og sinn om du gir dem en sjanse.

Med sertifisering fra Yoga Alliance i forskjellige former for yoga kan du utforske yoga og hva kroppen din er i stand til i Yogaskogen. Yoga gir deg både fysisk og mental velvære, og jo fortere du kommer i gang, jo raskere vil du merke at ting blir bedre.